Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CBR - Honda

Vi fører reservedele til alle CBR modeller, og kan du ikke finde en del eller kan du ikke finde præcis den Honda CBR model du har stående derhjemme, i vores honda menu, er du mere end velkommen til at skrive til os via vores kontakt formular, vi svarer løbende tilbage på spørgsmål og kan også vejlede via telefon.
Kender du det originale nummer på CBR reservedelen, kan du også vælge at søge efter den da vi fører et meget bredt HONDA sortiment af reservedele og stumper til vedligehold.

Lidt om CBR modellerne fra honda.
I 2015 var det 23 år siden Honda satte CBR 900 RR Fireblade i produktion.Den første udgave havde 893 CC og kunne yde 125 hk.
Meget har ændret sig gennem tiden men selve konceptet for fireblade har holdt ved.I 2008 kom en Supersports letkørt og smidig 1000 cc maskine som tilmed også havde et vægt/effekt forhold på 1,12 kg pr hk.
I anledning af 20 års jubilæet i 2012 blev ”Bladen” opdateret men basiskonceptet er forblevet det samme. Selve motorkonstruktionen er fungerer på samme måde, men PGM-DSFI indsprøjtningssystemet blev ændret, som nu ved let tag i gashåndtaget (kvart gas og derunder) giver en mere kontant og responsiv gasfunktion.
Kåben på CBR 1000 RR optimeret aerodynamisk for dels at optimere kølingen, samt at minimere kåbens negative indflydelse på køreegenskaberne. På de nye modeller finder man også udstyr som fx, skifteindikatorer, foruden speedometer, omdrejningstæller, gear-indikator, kølevandstemperaturmåler, triptællere med valgbare visninger, visning af benzinforbrug/- beholdning og ur.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]