Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CB - Honda

Verdens største motorcykelproducent hedder Honda og fabrikken har en markedsandel på omkring 33% af det globale marked for MC’er, og i år 2006 var salget omtrent 12,8 millioner motorcykler og ATV’er. Yamaha er andenstørst og solgte det pågældende år ca. 4.000.000 enheder.

Skønt der også findes yderligere markedsspillere i Østen, som har pæne produktionstal på få mio køretøjer, går der lang tid inden Honda eller Yamaha bliver overhalet. Dertil kan der lægges et salg på 3,4 millioner biler og 5,9 millioner slåmaskiner, motorer til både m.v. så landede det komplette antal enheder på 22.100.000, og det siger os, at Honda klart er verdens aller største fremstiller af forbrændingsmotorer.

Honda R&D bruger hvert år over 25.000.000.000 kr. på produktudvikling, og dette er sikkerhed for, at de fremdeles er med i forbedringen vedrørende teknologi, og spørger du motorcykelforhandlere, så vil de bekræfte at Honda er kvalitet og antages som bedst, når det kommer til motorcykel-brands.

Hvis der vælges et Honda produkt, indhenter du på samme tid garanti for, at du fremadrettet kan købe de reservedele, du står og mangler.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk