Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CR - Honda

Verdens mest dominerende producent af motorcykler er Honda og den dækker omkring 33% af det globale marked for MC’er, og i år 2006 udgjorde salget i omegnen af 12,8 millioner MC’er og ATV’s. Ligeledes i 2006 afsatte Yamaha omtrent 4,0 mio enheder og det gør Yamaha til den næststørste fabrikant.
Der er yderligere producenter i Asien, der har en produktion på enkelte millioner enheder, så derfor så er de for langt væk fra de andre to til virkelig at være relevante. Hvis man sammenregner motorcykler, slåmaskiner, biler og motorer til både, blev der solgt 22,1 mio. enheder, hvilket indebærer, at det uden tvivl er Honda, som er den største i markedet for forbrændingsmotorer.

Hvert år bruges mere end 25.000.000.000 kroner på udvikling af produkter af Honda's R&D, og det medfører, at Honda til stadighed har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi, og alle forhandlere af Honda motorcykler kan konfirmere, at mærkets kvalitet regnes for at være blandt klodens bedste set i relief til øvrige MC-mærker.

Når du vælger produkter fra Honda er der garanti for, at www.xparts.dk kan levere delene til dit transportmiddel, hvis du får brug for det.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]