Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CRF - Honda

Verdens ledende motorcykelproducent er Honda og fabrikken har en markedsandel på i omegnen af 1/3 af markedet globalt set for motorcykler, og i år 2006 formåede de at finde nye ejere til 12.800.000 af de populære MC’er og ATV'ere. Nr. 2 var Yamaha med et samlet salg på ca. 4 mio. enheder samme år.
Der er andre producenter i Orienten, som har en produktion på få millioner køretøjer, så derfor går der et godt stykke tid inden Yamaha eller Honda overhales.
Oven i afsætning af 3,4 mio. biler og 5,9 millioner motorer til både, græsslåmaskiner o.lign. blev afsætningen på 22,1 million enheder totalt, og det bevirker, at Honda er den klart største fremstiller af forbrændingsmotorer på kloden.

Hvert år spenderes over 25.000.000.000 kroner på produktudvikling af Honda's Research & Development, hvilket sætter Honda i en position med fænomenale muligheder for til enhver tid at være i spidsen, såfremt det kommer til den nyeste teknik, og det bekræfter at Honda fortsat leverer kvalitet helt i top.

Ender du ud med at vælge Honda produkter, kan du forbeholde dig, at du i fremtiden kan købe de løse dele, du står og mangler.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk