Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
AROBASE - Honda

Den førende MC-fabrik ejes af Honda og globalt set dækker Honda 1/3 af motorcykelmarkedet, og Honda solgte 12,8 mio. MC’er og ATV-crossere i år 2006. Det pågældende år afsatte Yamaha omtrent 4,0 millioner enheder og det gør Yamaha til den næststørste producent. Skønt der er andre producenter i Asien, som har en produktion på nogle få millioner køretøjer, vil ingen kunne nå op i nærheden af de to der allerede er nævnt ovenfor. Læg oveni afsætningen af 3,4 mio. biler og 5,9 mio. motorer til både, græsslåmaskiner m.m. landede afsætningen på 22.100.000 enheder totalt, som indebærer, at det klart er Honda, som er den største i markedet for forbrændingsmotorer.

Honda's R & D afdeling bruger hvert eneste år over 25 mia. kr. på udvikling af nye og videreudvikling af eksisterende produkter, og giver sikkerhed for, at Honda hele tiden er i spidsen i forhold til udnyttelse af ny teknologi, og motorcykelforhandlere over hele Danmark, vil kunne vedgå at Hondas kvalitet ikke overgås blandt motorcykelentusiaster.

Falder valget på et Honda produkt, er der sikkerhed for, at du også i fremtiden kan erhverve dig reservedele til dit køretøj via Xparts.dk.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]