Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
DEAUVILLE - Honda

Den førende MC-fabrik ejes af Honda og globalt set dækker Honda 1/3 inden for MC’er, og salget i år 2006 var på 12,8 mio. MC’er og ATV’s. For at sammenligne afsatte Yamaha i samme periode 4.000.000 af den samme type køretøjer. De mindre producenter fra østen kan også sælge, men med ungefær to mio. ATV og motorcykler på et år, så når de ikke op på højde med Honda & Yamaha. Dertil kan der lægges et salg på 3,4 millioner biler og 5,9 mio. græsslåmaskiner, bådmotorer m.v. så sluttede det totale antal enheder på 22.100.000, som siger os, at Honda er klodens største fremstiller af forbrændingsmotorer.

Der afsættes årligt 25.000.000.000 kr til produktudvikling hos Honda Research & Development, og dette er garanti for, at de fremdeles er med i fremskridtet angående teknologi, og alle Honda-forhandlere vil bekræfte, at Hondas kvalitet anses for at være blandt denne planets bedste set i forhold til andre MC-mærker.

Køber du et produkt fra Honda, så får du samtidig med sikkerhed for, at du også fremadrettet, kan købe alt i dele til dit transportmiddel hos www.xparts.dk.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]