Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind

LEAD - Honda

LEAD

Honda, der er Jordens største motorcykelfabrik, har en markedsandel på omkring 33% af det globale marked for motorcykler, og salget i år 2006 udgjorde 12.800.000 ATV-crossere og MC’er. På 2. pladsen finder vi Yamaha som ligeledes i 2006 nåede 4.000.000 styk. Selvom der også er andre spillere på markedet i Orienten, der præsterer pæne produktionstal på enkelte mio. køretøjer, er det umuligt at nå op til de to der allerede er nævnt ovenfor. Hvis man ydermere tilføjer afsætningen af 3.4 mio. biler, 5.9 millioner bådmotorer, slåmaskiner m.v. så blev det komplette antal enheder på 22,1 mio, som siger os, at Honda er planetens største producent af forbrændingsmotorer.

Årligt spenderer Honda R&D mere end 25.000.000.000 kr. på produktudvikling, og denne indsats bevirker, at Honda konstant har den nyeste teknologi til disposition, og dette medvirker til at Honda ikke foreløbigligt går på kompromis med den gode kvalitet.

Vælger du et Honda produkt, så sikrer du dig, at www.xparts.dk kan levere reservedelene til dit køretøj, hvis behovet opstår.

   
Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]