Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CBF - Honda

Verdens mest dominerende producent af motorcykler hedder Honda og de har en markedsandel på omtrent 33% af markedet på globalt plan for motorcykler, og Honda handlede 12,8 mio. ATV’er og motorcykler i år 2006. Herefter følger Yamaha, der ligeledes i 2006 præsterede et salg på omtrent 4.000.000 køretøjer. Selvom der findes andre fabrikanter i østen, der har en produktion på nogle enkelte millioner enheder, vil ingen kunne nå op i nærheden af de 2 allerede nævnte.

Ved siden af afsætning af 3,4 mio. biler og 5,9 mio. motorer til både, plæneklippere o.lign. er der tale om afsætning af på 22.100.000 enheder, og det indebærer, at det utvetydigt er Honda, som er kæmpen i branchen for forbrændingsmotorer.

Årligt investerer Honda Research & Development mere end 25 mia. kr. på udvikling af produkter, og det medfører, at Honda til stadighed har fingeren på pulsen i forhold til den nyeste teknologi, og taler du med motorcykelforhandlere, så kan de konfirmere at Honda er kvalitet og antages som det bedste af det bedste, når det drejer sig om motorcykel-brands.

Falder valget på Honda, så kan du være overbevist om, at du efterfølgende kan få de nødvendige løse dele hos Xparts.dk til præcis dit transportmiddel.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk