Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
CN - Honda

Verdens største fabrik for motorcykler hedder Honda og de har en markedsandel på omtrent 33% af markedet globalt set for motorcykler, og Honda afhændede 12.800.000 ATV-crossere og MC’er i år 2006. Den andenstørste er Yamaha, der ligeledes i 2006 solgte omtrent 4,0 mio. køretøjer. Andre fabrikanter fra Orienten præsterer også flotte salgstal, dog med få mio. køretøjer over disken, vil ingen kunne nå op på siden af de 2 der allerede er nævnt ovenfor. Dertil kan der lægges afsætningen af 3,4 millioner biler og 5,9 mio. græsslåmaskiner, motorer til både m.v. slutter vi på afsætning af på 22,1 millioner enheder, og det gør, at Honda er jordens største producent af forbrændingsmotorer.

Honda er kreative og bruger årligt 25.000.000.000 kr. på udvikling af Honda R&D, og giver sikkerhed for, at Honda til enhver tid er helt fremme med udnyttelse af den nyeste teknik, og det bekræfter at Honda fortsat sender topkvalitet på markedet.

Falder valget på Honda, så er du helt sikker på, at du også i fremtiden kan købe løse dele til dit transportmiddel gennem www.xparts.dk.

   
Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk