Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
FOURTRAX - Honda

Honda er navnet på klodens førende producent af motorcykler, og har en imponerende markedsandel på 1/3 af motorcykelmarkedet på globalt plan, og salget i år 2006 udgjorde 12.800.000 motorcykler og ATV-crossere. Den andenstørste hedder Yamaha, som samme år solgte omkring 4.000.000 køretøjer.

Selvom der også er yderligere spillere på markedet i Orienten, som klarer pæne produktionstal på få mio køretøjer, vil der gå et stykke tid før Yamaha og Honda bliver indhentet. Læg det sammen med afsætningen af 5.9 millioner bådmotorer og græsslåmaskiner samt 3.4 mio. biler, landede afsætningen på 22.100.000 enheder i alt, som bevirker, at Honda utvetydigt er verdens aller største producent af forbrændingsmotorer.

Årligt spenderer Honda R&D over 25 mia. kroner på udvikling af produkter, og denne arbejdsindsats bevirker, at Honda hele tiden har den nyeste teknologi til disposition, og alle Honda-forhandlere kan bekræfte, at Hondas kvalitet anses for at være blandt jordens bedste sat i relief til øvrige MC-mærker.

Når du vælger produkter fra Honda er der garanti for, at du kan få netop de reservedele, du har behov for til dit transportmiddel.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk