Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind
FACEBOOK
GOLD WING - Honda

GOLD WING

Honda er navnet på klodens ledende fabrik for motorcykler, og dækker ikke mindre end 1/3 af motorcykelmarkedet på globalt plan, og salget i år 2006 var 12.800.000 ATV’s og motorcykler. Den næststørste kaldes Yamaha, som i samme periode havde et årssalg på ca. 4,0 mio. enheder. Uanset om der findes yderligere producenter i Asien, der klarer ganske gode salgstal på få mio. enheder, er det umuligt at nå op på omgangshøjde med de 2 som allerede er nævnt ovenfor. Hvis man desuden tilføjer et salg på 3.4 millioner biler, 5.9 mio. bådmotorer, plæneklippere m.v. endte afsætningen totalt set på blændende 22,1 millioner enheder, og det indebærer, at det utvetydigt er Honda, som er giganten inden for forbrændingsmotorer.

Årligt spenderes mere end 25.000.000.000 kr. på produktudvikling af Honda's R&D, og det medfører, at Honda til hver en tid er på forkant med den nyeste teknologi, og det understøtter at Honda fortsat sender topkvalitet på markedet.

Ved at bestemme dig for Honda produkter kan du være overbevist om, at du fremover kan købe de nødvendige reservedele på Xparts.dk til præcis dit transportmiddel.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]