Close
Produkt Søgning
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Du har ingen varer i din varekurv.
Mangler du en del?
Log ind

DAX - Honda

Verdens ledende motorcykelfabrik er Honda og den har en markedsandel på ca. 33% af markedet globalt set for motorcykler, og salget i år 2006 udgjorde 12,8 mio. motorcykler og ATV'ere.
Det pågældende år solgte Yamaha omtrent 4.000.000 enheder og det gør Yamaha til den næststørste fabrikant. Selvom der er yderligere producenter i østen, som producerer nogle enkelte mio køretøjer, så når de ikke op på højde med Honda & Yamaha. Hvis man også tilføjer en afsætning af 3.4 mio. biler, 5.9 mio. bådmotorer, slåmaskiner m.v. blev der solgt 22,1 millioner enheder, hvilket gør, at det utvetydigt er Honda, som er kæmpen inden for forbrændingsmotorer.
Hvert år spenderes mere end 25 mia. kr. på udvikling af produkter af Honda's Research & Development, og udsteder garanti for, at Honda altid er i spidsen i forhold til brug af den nyeste teknik, og alle Honda-forhandlere vil verificere, at Hondas kvalitet regnes for at være iblandt planetens bedste sat i relief til andre motorcykelmærker.
Falder valget på Honda, så kan du være helt sikker på, at du kan købe netop de dele, du har brug for til dit transportmiddel.

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: [email protected]