Close
Product Search
Information
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    You have no items in your shopping cart.
Missing a part?
Login
FACEBOOK
DYLAN - Honda

Den førende MC-fabrik ejes af Honda og globalt set dækker Honda en tredjedel inden for MC’er, og salget i år 2006 var 12,8 millioner ATV'ere og motorcykler. På andenpladsen finder vi Yamaha der det pågældende år nåede 4 mio stk. Andre fabrikanter fra Østen præsterer også pæne salgstal, men med få mio. køretøjer over disken, er der ingen, der formår at konkurrere med Honda og Yamaha. Dertil kan der lægges et salg på 3,4 mio. biler og 5,9 millioner græsslåmaskiner, motorer til både m.v. landede afsætningen totalt set på imponerende 22,1 million enheder, hvilket indebærer, at Honda er i den gule førertrøje som producent af aller flest forbrændingsmotorer på kloden.

Honda Research & Development investerer pr. år mere end 25 milliarder kr. på udvikling af produkter, og det giver Honda fænomenale muligheder for til hver en tid at være på toppen, når det kommer til den nyeste teknik, og dette bekræfter at Honda stadig leverer topkvalitet.

Falder valget på et Honda produkt, kan du være overbevist om, at www.xparts.dk kan levere reservedelene til dit køretøj, hvis behovet opstår.

HTML Source EditorWord Wrap

Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk  -  cvr: 31169313

UpdateCancel