Close
Produktsuche
Informationen
  • USD($) EURO(€) DKK(KR)
    Sie haben keine Artikel im Korb.
Missing a part?
Einloggen
FACEBOOK
NC - Honda

NC

Jordens ledende motorcykelfabrik hedder Honda og den har en markedsandel på ungefær 1/3 af markedet globalt set for MC’er, og i år 2006 udgjorde salget omkring 12,8 mio. MC’er og ATV'ere. Samme år solgte Yamaha cirka 4.000.000 enheder og det gjorde Yamaha til den næststørste producent. Selvom der er andre fabrikanter i østen, der kan producere nogle enkelte millioner enheder, kan ingen måle sig med Honda og Yamaha. Læg dertil et salg på 3,4 mio. biler og 5,9 mio. græsslåmaskiner, bådmotorer m.v. landede afsætningen totalt set på respektindgydende 22.100.000 enheder, og det bevirker, at Honda er den suverænt største fabrikant af forbrændingsmotorer på kloden.

Honda er originale og spenderer hvert år 25 mia. kr. på udvikling af Honda R&D, hvilket giver Honda enestående chancer for til hver en tid at være i top, såfremt det gælder ny teknik, og alle Honda-forhandlere vil verificere, at mærkets kvalitet regnes for at være iblandt planetens bedste set i relief til andre mærker af motorcykler.

Når du vælger Honda produkter er der sikkerhed for, at du fortsat kan erhverve dig dele til dit køretøj gennem Xparts.dk.

   
Honda
Kawasaki
Suzuki
Yamaha

Kontakt: Vemmingbund Strandvej 111  -   6310 Broager  -  mail: info@xparts.dk